Babzsákkirály.hu
Babzsákkirály.hu - Babzsákfotel Webáruház
Menü  •  Kosár  •  Kategóriák
Rólunk írták Információk Ajánlatkérés Kapcsolat Viszonteladóknak
 

Vásárlási, szállítási és fizetési információk

Cégadatok

Üzemeltető: HOOF Hungary Kft.
Székhely: 8445 Csehbánya Újtelep út 41.

Iroda: 8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 2.
Telefon: +36 70 336 2401
Fax: +36 88 780 194
E-mail: ugyfelszolgalat@babzsakkiraly.hu
Adószám: 25592146-2-19
Cégjegyzékszám: 19-09-518587
Kiállító szerv: Veszprém Megyei Cégbíróság
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-102231/2016.

Árak

Az Babzsákkirály Webáruházban található termékek árai Bruttó árak, amelyek már tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t).

Szállítási határidő

A szállítási határidő, minden terméknél külön fel van tüntetve, mely tájékoztató jellegű, így előfordulhatnak eltérések a visszaigazoláshoz képest. Amennyiben a rendelt termékek összértéke meghaladja a 100.000 Ft-ot, úgy előleget kérünk a megrendelés érvényesítése céljából. Ebben az esetben az előleg beérkezésétől számítjuk a szállítási határidőt. Az előleg beérkezésének időpontjáról, e-mailben értesítünk. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg az utalást követő 3 munkanapon belül, kérjük jelezd!

Visszaigazolás

Megrendelése másolatát rendszerünk automatikusan Önnek is elküldi a megadott e-mail címre, melyben megtalál minden olyan szükséges információt, melyeket a vásárlás során kiválasztott, és megadott:

-- rendelt termék(ek) paraméterei (szín, méret, db szám)

-- bruttó vételárát, szállítási költséget

-- egyéb Ön által igényelt szolgáltatások összegét (amennyiben kiválasztotta valamelyiket)

-- összesen fizetendő bruttó végösszeget

-- az Ön által megadott személyes adatait (név, cím, telefon szám, számlázási cím)

-- fizetési módot

Kérjük ellenőrizze le ezeket az adatokat. Amennyiben valamin változtatni szeretne, kérjük e-mailen, vagy telefonon kérje ügyfélszolgálatunk segítségét

Amennyiben megkapta megrendelése másolatát, munkatársunk e-mailben 1 munkanapon belül elküldi az Ön részére a megrendelése visszaigazolását, a várható szállítási határidőről, fizetési módokról és a kapcsolattartó elérhetőségeiről.

Megrendelés átvétele

Megrendelésedet kérheted kiszállítással és személyes átvétellel is.
Amennyiben kiszállítással kéred, rendelésedet háromféle módon juttatjuk el hozzád:
 - postai úton
 - futárszolgálattal
 - saját teherautónkkal

Ha nem kérsz kiszállítást, akkor megrendelésed az alábbi címen veheted át:
- Veszprém, Gerenda u.1. (KAP Bútor ) Árukiadás hétfőtől - péntekig: 10:00 - 17:00

Megrendelés szállítása és átvétele

Termékeinket országos házhozszállítással forgalmazzuk, de rendelésedet akár személyesen is átveheted veszprémi raktárunkban, az alábbi címen:
Veszprém, Házgyári út 30. (KAP Bútor Kft.) Árukiadás hétfőtől - péntekig: 10:00 - 17:00

Amennyiben azt szeretnéd, hogy mi juttassuk el hozzád rendelésed, azt a kisebb termékek esetében futár szolgálattal, nagyobb termékek esetében saját teherautóval oldjuk meg.

Miután raktárunkba az általad rendelt termékek hiánytalanul beérkeznek, e-mailben értesítünk, és a logisztikai részlegünk felveszi veled a kapcsolatot.

A kisebb csomagokat futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. Ebben az esetben a futárszolgálat sms-ben értesít az kiszállítás várható időpontjáról.

A nagyobb terjedelmű és súlyú termékeket, saját teherautóinkkal szállítjuk ki a neked megfelelő időpontban. Ezért munkatársunk telefonon a termék beérkezése után felkeres, hogy megbeszéljétek a számodra legmegfelelőbb szállítási dátumot.

Mivel kiszállítási díjainkat megpróbáljuk alacsonyan tartani, ezért túrajáratban szállítunk, valamint munkatársunk egyedül megy, így a nagyobb termékeknél kérjük gondoskodj megfelelő segítségről.

Szállítási díj

A szállítási költség összesítve 1.490- 24.990 Ft közötti összeg, kosárba helyezett termékektől függően. A szállítási költség minden esetben megtalálható a termék részletes adatlapján, vagy a Kosár oldalon.

Fizetés

100.000 Ft alatti megrendelés esetén, nem kérünk előleget, fizetned csak átvételkor kell. 100 000 Ft feletti vásárlás esetén előleget kérünk, mértéke a vételár 10 %-a, melynek befizetése után érvényesítjük megrendelésedet. Az előleget banki átutalással, vagy rózsaszín csekken is fizetheted, amelyről minden információt megtalálsz a munkatársunktól érkezett megrendelés visszaigazolásban. A fennmaradó összeget helyszínen átvételkor egyenlítheted ki készpénzben. Lehetőséged van előre fizetésre is, ezt banki átutalással, vagy akár rózsaszín csekken is kifizetheted. A termék átvételekor így már nem kell fizetned.

Garancia és megrendelés lemondása

Termékeink jótállási idejéről és jótállási feltételeiről a mellékelt jótállási jegyben tájékoztatunk. Kérjük, őrizd meg a terméked jótállási jegyét, vagy az átvételi elismervényt, hogy azonnal segíthessünk, ha szükséged van rá!

Megrendelésedet a szállítás megkezdése előtt bármikor kötelezettség nélkül lemondhatod, ebben az esetben, kérjük ezt írásban tedd! Az átvételt követően 99 napon belül bármikor visszamondhatod a megrendelésedet, vásárolt termékedet visszaküldheted. Ha már kibontottad a termékedet, akkor sem kell kétségbe esni! Nem csak a bontatlan, eredeti csomagolású termékeket vesszük vissza - mert pl. a rendelt színt ellenőrizned kell, így ki kell csomagolni - hanem azt is, amit már kibontottál. Ezt a garanciát csupán két esetben nem tudjuk vállalni: ha a bútor használat közben megsérül, vagy ha egyedi méretekben, egyedi kialakítással, kifejezetten a Te kérésednek megfelelően gyártjuk le a bútort. Több termék vásárlása esetén, értelem szerűen csak annak a terméknek az árát kapod vissza (szállítási díj nélkül), amelyet visszaküldesz. A visszaszállítást igyekszünk a leghamarabb intézni, maximum a bejelentéstől számított 30 napon belül. A termék visszaküldési költsége a megrendelőt terheli.

 

Működési szabályzat

Hivatalos működési szabályzatunkat itt találod: Általános Szerződési Feltételek

Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Webáruházunk adatkezelési tájékoztatóját itt találod: Adatkezelési Szabályzat

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed, vagy észrevételed van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak a következő elérhetőségeken: Kapcsolat

 

 

 

Vásárolj kockázatmentesen, 99 nap pénzvisszafizetési garanciával, az Babzsákkirály.hu-tól!

Babzsákkirály.hu termékeit 99 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 99 napig bármikor meggondolhatod magad és minden pénzed visszakapod. A vételárat és a szállítási költséget is. Minden pénzt.  Babzsákkirály.hu 99 napos pénzvisszafizetési garancia

 
 

Navigáció:

Rólunk írták
Információk
Kapcsolat
Viszonteladóknak
Ászf
Adatkezelési tájékoztató

 

Kövesd a Babzsákkirály.hu-t a Facebook-on!

Babzsákkirály.hu Telefon: +36 70 336 2401 E-mail: ugyfelszolgalat@babzsakkiraly.hu Elérhető: hétfőtől - péntekig, 8:30 - 17.00

Ha jó kell jó áron jó helyen vagy!