Babzsákkirály.hu
Babzsákkirály.hu - Babzsákfotel Webáruház
Menü  •  Kosár  •  Kategóriák
Rólunk írták Információk Ajánlatkérés Kapcsolat Viszonteladóknak
 
Babzsákkirály > Babzsákkirály.hu 99 nap pénzvisszafizetési garancia

Babzsákkirály.hu 99 nap pénzvisszafizetési garancia

Babzsákfotelt szeretnél vásárolni, de fenntartásaid vannak az internetes vásárlással kapcsolatban? Félsz, hogy nem az elképzeléseidnek megfelelő szövettel vagy színben kerül kiszállításra a termék? Ne aggódj, ha kiszállítás után meggondolnád magad, 99 napig indoklás nélkül visszavesszük a terméket.

Tudjuk, hogy babzsákfotel vásárlással nagy rizikót vállalsz, ezért hivatásunknak érezzük, hogy segítsük az interneten történő biztonságos vásárlásodat.

A babzsákkiraly termékeit 99 napig tesztelheted, ráadásul a saját otthonodban. Ha, esetleg a kiválasztott darab ez idő alatt mégsem nyeri el tetszésedet, mi ingyen visszavesszük a terméket, te pedig visszakapod a vételár 100%-át.

Hogyan működik a 99 napos pénzvisszafizetési garancia?

Kiszállítás előtt megrendelésedet bármikor kötelezettség nélkül lemondhatod, kérjük ezt írásban tedd meg.  A kiszállítás után 38 napig tudod tesztelni a megrendelt babzsákot, amit a 38. napon belül bármikor visszamondhatsz. Kérjük visszamondásodat írásban jelezd felénk. Természetesen a bontott csomagolású termékeket is visszavesszük, hiszen ellenőrizned kell, hogy azt szállítottuk-e ki neked, amit megrendeltél. A termék visszaszállításának a költsége a megrendelőt terheli.

Mikor nem él a 99 napos pénz visszafizetési garancia?

-    Ha a bútor használat közben megsérül
-    Ha egyedi méretben, egyedi kialakítással kifejezetten a te elképzeléseid szerint lett legyártva a termék

Amennyiben több terméket vásároltál, de te csak egy termék esetében élnél a garanciával, értelem szerűen csak annak a terméknek az árát kapod vissza szállítási díj nélkül.

99 napos pénz visszafizetési garancia mely többlet szolgáltatásokra nem vonatkozik?

Helyszíni összeszerelés költsége.

- + rakodó személyzet költsége.

Hogyan tudok tájékozódni a termékek kinézetéről az oldalon?

Minden termék adatlapján látsz egy termékképet. Arra kattintva tudsz nagyítani, hogy lásd a részleteket is. A kinagyított képre kattintva további képek érhetőek el a termékekről. A kosárba teszem gombra kattintva a színválasztás oldalra érkezel, ahol ki tudod választani, hogy milyen szín összeállításban szeretnéd az adott babzsákot megvásárolni. A színválasztásnál minden színkombinációhoz találsz egy pontos rövid leírást a színösszeállításról, hogy biztosan tudd, hogy milyen megjelenéssel rendelkezik a megrendelt terméked. 

Mit tegyek, ha kérdésem van?

Ha bútorvásárlással kapcsolatos kérdésed van hívj minket, szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre! Kapcsolat

 

 

 

 

Vásárolj kockázatmentesen, 99 nap pénzvisszafizetési garanciával, az Babzsákkirály.hu-tól!

Babzsákkirály.hu termékeit 99 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 99 napig bármikor meggondolhatod magad és minden pénzed visszakapod. A vételárat és a szállítási költséget is. Minden pénzt.  Babzsákkirály.hu 99 napos pénzvisszafizetési garancia

Legkeresettebb kategória:

Babzsákfotel felnőtteknek
Babzsákfotel gyerekeknek
Babzsákfotel óvodásoknak
Babzsákfotel kis iskolásoknak
Babzsák puff
Babzsákfotel töltőanyag

Navigáció:

Rólunk írták
Információk
Kapcsolat
Viszonteladóknak
Ászf
Adatkezelési tájékoztató

 

Kövesd a Babzsákkirály.hu-t a Facebook-on!

Babzsákkirály.hu Telefon: +36 70 336 2401 E-mail: ugyfelszolgalat@babzsakkiraly.hu Elérhető: hétfőtől - péntekig, 8:30 - 17.00

99 napos pénzvisszafizetési garancia