Babzsákkirály.hu
Babzsákkirály.hu - Babzsákfotel Webáruház
Menü  •  Kosár  •  Kategóriák
Rólunk írták Információk Ajánlatkérés Kapcsolat Viszonteladóknak
 

Babzsákkirály.hu 99 nap pénzvisszafizetési garancia

Babzsákfotelt szeretnél vásárolni, de fenntartásaid vannak az internetes vásárlással kapcsolatban? Félsz, hogy nem az elképzeléseidnek megfelelő szövettel vagy színben kerül kiszállításra a termék? Ne aggódj, ha kiszállítás után meggondolnád magad, 99 napig indoklás nélkül visszavesszük a terméket.

Tudjuk, hogy babzsákfotel vásárlással nagy rizikót vállalsz, ezért hivatásunknak érezzük, hogy segítsük az interneten történő biztonságos vásárlásodat.

A babzsákkiraly termékeit 99 napig tesztelheted, ráadásul a saját otthonodban. Ha, esetleg a kiválasztott darab ez idő alatt mégsem nyeri el tetszésedet, mi ingyen visszavesszük a terméket, te pedig visszakapod a vételár 100%-át.

Hogyan működik a 99 napos pénzvisszafizetési garancia?

Kiszállítás előtt megrendelésedet bármikor kötelezettség nélkül lemondhatod, kérjük ezt írásban tedd meg.  A kiszállítás után 38 napig tudod tesztelni a megrendelt babzsákot, amit a 38. napon belül bármikor visszamondhatsz. Kérjük visszamondásodat írásban jelezd felénk. Természetesen a bontott csomagolású termékeket is visszavesszük, hiszen ellenőrizned kell, hogy azt szállítottuk-e ki neked, amit megrendeltél. A termék visszaszállításának a költsége a megrendelőt terheli.

Mikor nem él a 99 napos pénz visszafizetési garancia?

-    Ha a bútor használat közben megsérül
-    Ha egyedi méretben, egyedi kialakítással kifejezetten a te elképzeléseid szerint lett legyártva a termék

Amennyiben több terméket vásároltál, de te csak egy termék esetében élnél a garanciával, értelem szerűen csak annak a terméknek az árát kapod vissza szállítási díj nélkül.

99 napos pénz visszafizetési garancia mely többlet szolgáltatásokra nem vonatkozik?

Helyszíni összeszerelés költsége.

- + rakodó személyzet költsége.

Hogyan tudok tájékozódni a termékek kinézetéről az oldalon?

Minden termék adatlapján látsz egy termékképet. Arra kattintva tudsz nagyítani, hogy lásd a részleteket is. A kinagyított képre kattintva további képek érhetőek el a termékekről. A kosárba teszem gombra kattintva a színválasztás oldalra érkezel, ahol ki tudod választani, hogy milyen szín összeállításban szeretnéd az adott babzsákot megvásárolni. A színválasztásnál minden színkombinációhoz találsz egy pontos rövid leírást a színösszeállításról, hogy biztosan tudd, hogy milyen megjelenéssel rendelkezik a megrendelt terméked. 

Mit tegyek, ha kérdésem van?

Ha bútorvásárlással kapcsolatos kérdésed van hívj minket, szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre! Kapcsolat

 

 

 

 

Vásárolj kockázatmentesen, 99 nap pénzvisszafizetési garanciával, az Babzsákkirály.hu-tól!

Babzsákkirály.hu termékeit 99 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 99 napig bármikor meggondolhatod magad és minden pénzed visszakapod. A vételárat és a szállítási költséget is. Minden pénzt.  Babzsákkirály.hu 99 napos pénzvisszafizetési garancia

 




 

Navigáció:

Rólunk írták
Információk
Kapcsolat
Viszonteladóknak
Ászf
Adatkezelési tájékoztató

 

Kövesd a Babzsákkirály.hu-t a Facebook-on!

Babzsákkirály.hu Telefon: +36 70 336 2401 E-mail: ugyfelszolgalat@babzsakkiraly.hu Elérhető: hétfőtől - péntekig, 8:30 - 17.00

Neked készítjük már több mint 5 éve